Direct naar de inhoud.

Papierloze administratie

Geïnteresseerd in een papierloze administratie? Wilt u uw facturen goed digitaal geordend hebben? Wij hebben daarvoor de oplossing! Met Unit4 Basecone kunt u uw facturen eenvoudig en digitaal organiseren.

Basecone

Unit4 en Basecone hebben de krachten gebundeld. Met de samenwerking van Unit4 en Basecone Herken en Boek hebt u een online applicatie die u helpt om facturen op eenvoudige wijze aan te leveren en vervolgens eenvoudig en snel te verwerken naar Unit4 Multivers. Of u de facturen en kasbonnetjes nu via de app, mail of gewoon via de applicatie zelf aanlevert bepaalt u helemaal zelf. Gebruiksgemak staat voorop zodat u gemakkelijk de stap naar digitalisering kunt maken.

Een gemiddelde herkenning van 93% (!) van de facturen is daarbij een krachtig feit. De OCR is volledig in beheer van Basecone waardoor het systeem ook geen leercurve kent, de genoemde 93% herkenning is dus vanaf het eerste moment van toepassing.

Termen als kosten- en tijdsbesparing zult u ongetwijfeld al kennen, maar Basecone maakt deze direct tot realiteit. Uiteraard is de integratie met het digitale archief ook vanuit Unit4 Multivers voorhanden en kunt u direct vanuit nagenoeg ieder scherm de achterliggende digitale factuur oproepen.

De eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en een zeer laagdrempelige instap zijn daarbij kernwoorden. Basecone kent geen investering, u betaalt naar verbruik waardoor het voor zowel kleine als grote ondernemingen zeer toegankelijk is.

 

Vraag ons eens naar de mogelijkheden van Unit4 Basecone voor uw onderneming.